Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Виктория Петрова би шута на Красен Кралев

отпечатай новината

10.09.2017 09:20 | Видян 2286 пъти

Виктория Петрова би шута на Красен Кралев

Популярната с прякора си Вики Седенката водеща на централната новинарска емисия по Би Ти Ви сама пожелала да сложи край на отношенията си със спортния министър, разкриват запознати. В началото на лятото Виктория обяснила на Красен Кралев, че предпочита да живее сама и да се съсредоточи върху професионалните си ангажименти в медията.

„Виктория и Красен запазиха добри отношения помежду си, макар да не са заедно от около два месеца. Министъра трудно приема решението на Виктория да не са заедно и често я търси, но срещите им са спорадични и само приятелски. Може би раздялата им е временна и ще си дадат шанс отново по-нататък”, одумват интимния статут на Виктория в нюзрума на Би Ти Ви.

Ако се вярва на слуховете, Петрова предпочела да не бъде половинка на спортния министър, тъй като двамата имали чести разногласия като обитатели на съвместно жилище, пише седмичник. Битовизмите почти отровили любовта им. Още преди няколко месеца Виктория Петрова направила първата стъпка за края на връзката си, като се изнесла от апартамента на Красен Кралев с мотив, че е свикнала да живее сама и даже присъствието на любим мъж постоянно до нея я дразни.

Спортният министър се съобразил с желанието ѝ, а след това последвало и настояване от страна на Виктория двамата да се разделят и да си останат само приятели.

Красен Кралев не за първи път се разделя по драматичен начин с половинката си. Преди няколко години някогашният лекоатлет се разведе със съпругата си Жасмина, от която има дъщеричка на име Криста.

Той изкара и бурна авантюра с певицата Мария Илиева, която го напусна заради аферата си с младия певец Наско Колев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !