Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Венета Райкова: Аз съм кралицата на интервютата и бестселърите

отпечатай новината

08.09.2017 09:46 | Видян 1987 пъти

Венета Райкова: Аз съм кралицата на интервютата и бестселърите

Още с отговора на първия въпрос от интервюто ѝ за Уикенд изхвърлянията започват – Андрей ѝ е отправил предложение, на което не се отказва и за миг не се поколебала да приеме новия си ТВ пост и добавя самоуверено: „Като погледнем, направихме трансфера на годината – събрахме се най-добрата водеща и най-качественият екип“.

Споделя, че с бившата водеща на Папараци Николета Лозанова отношения към днешна дата нямат никакви. Венета споделя, че се поддържа младостта си с много сън, положителни емоции и стабилно хапване, за да смогва на обема на работа.

Дали успява да овладее нещата, когато възникват напрегнати ситуации в ефир, Райкова е категорична: „Кралиците никога не грешат. Както знаете, мен ме наричат Кралицата на интервютата и бестселърите“.

Венета е авторка на 4 книги, които според думите ѝ са се превърнали в тотални бестселъри. Пише и пета, която носи името Скандал и която ще бъде завършена до края на годината.

Дали е имало напрежение между нея и съпруга ѝ Тихомир през годините, Райкова отсече: „През последната година нямаме време да се видим, камо ли да се скараме, тъй като Тихомир работи изключително много. Той е централен управител на казината в Софийска област на една от големите хазартни фирми в България“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !