Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Орхан Мурад изригна мощно срещу Хекимян и bTV заради Сузанита

отпечатай новината

08.09.2017 10:30 | Видян 2169 пъти

Орхан Мурад изригна мощно срещу Хекимян и bTV заради Сузанита

Орхан Мурад написа гневно отворено писмо в социалната мрежа Фейсбук, с което да защити невръстната си дъщеря Сузанита, която се превърна в скандала на годината.

Едва 14-годишна Сузи се снима по бельо, прави нецензурни жестове, пее скандални песни, пуши трева и сменя гаджета като носни кърпички, пише БЛИЦ. Като дъщеря на известен изпълнител, тя няма как да е вън от медийното пространство и всяка нейна крачка се следи отблизо.

Хиляди определят поведението на малката Мурад като неморално и пошло и се питат така ли трябва да се държи едно момиче, което е далеч от пълнолетие. Друг е моментът, че наскоро Сузанита наду и устните си с хиалурон, за което явно Орхан Мурад няма представа.

"Кой беше този, който гостуваше на Хекимян по БТВ, заедно с Кали тази сутрин. И съвсем безотговорно се изцвъка на темата Сузанитта. Че видите ли - родителите ѝ трябвало да се глобят с хиляди левове, за това, че тя си надула устните със силикон. Ами ако не е вярно бе задник?! Ти ще ми платиш ли хиляди левове. Говорите с гъзовете си. И във ВИп брадър щеше да участва - даже и хонорар и определиха и какво ли не!!! А бе спрете се бе! Гледайте родината отива на кино! А вие само цвъкате ли, цвъкате словестни изпражнения и се занимавате с глупости. И на Хекимян писах - приятели сме във фейса, но не ми отговори. Е! Нали стана интересно предаване - майната му, че за пореден път, несправедливо се засегнаха невинни хора!! Жалко за тази държава и за този народ!".

Това написа Орхан Мурад на страницата си във Фейсбук. и отдолу допълни с коментар:

"Няма смисъл да коментирате. Знам някои коментари, какво ще представляват. Няма да отговоря на нито един. И стига с въпроси от сорта: - Ти като не виждаш как пишеш и четеш. Не п показвайте ниското си интелектоално ниво, няма смисъл. Всичко е ясно."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !