Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Мъжът на Гала зарязал 3-месечното си бебе заради нея

отпечатай новината

08.09.2017 16:01 | Видян 3287 пъти

Мъжът на Гала зарязал 3-месечното си бебе заради нея

ТВ водещата Гала и нейният любим мъж Стефан твърдят, че искат да остареят заедно. Години наред звезздата отказва да даде подробности за тяхното запознанство. Оказва се, че блондинката е успяла да разтури дългогодишния брак на партньора си и оставила 3-месечното му бебе без бащина грижа, пише HotArena.

Бившата съпруга на Стефан – Росица и той се оженили през 2005 г., а през 2006 г. се родила дъщеричката им Никол. По същото време в живота им се намесила и Гала. Наглостта на блондинката нямала край и тя си позволявала да пише мръсни съобщения на Стефан дори през нощта. Съпругата му се усъмнила, попитала го директно, но той отрекъл да се среща с друга.

Малко след това той започнал да крие телефона си под дивана, ходел с него в банята, а накрая на месеца дошли разпечатките от мобилния оператор и Роси видяла, че разговорите на мъжа й с любовницата му са почти денонощни. Разплакала се от унижението, но не знаела чий е номерът. След броени дни нейна приятелка – комшийка на Гала, случайно й казала, че водещата има нов мъж, който непрекъснато й остува в семейното й жилище с първия й съпруг Косьо Будев. Оказало се, че това е Стефан, който лъжел жена си, че ходи по работа в провинцията, разказва „Ретро“.

Росица позвъняла на Гала, но водещата не й вдигнала. Решила да й пусне смс с въпрос – дали е наясно, че любовникът й има жена и дете. Хапливата русокоска не й останала длъжна и отговорила: „Ти си злобна, саркастична и пошла. Замисли се защо твоят мъж е при мен, а не при теб“. Атаката на Гала продължила и след това от различни мобилни номера. Пишела на Роси, че е грозна и дебела и не заслужавала мъжа си. Не след дълго дъщеричката й от Стефан се разболяла, състоянието й е било критично, а той дори не се появил за подкрепа. Самата Гала също знаела за болестта на детето, но останала нехайна.

Когато връзката на Гала става обществено достояние, Стефан вече е разведен.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !