Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Мерцедес с нова мощна иновация в...

Mercedes стана първият автомобилен производител в САЩ,...

Линкълн и куп глезотии за Преслава в САЩ

отпечатай новината

08.09.2017 16:47 | Видян 1864 пъти

Линкълн и куп глезотии за Преслава в САЩ

С лимузина "Линкълн" ще обикаля столицата на американския щат Джорджия, Атланта, звездата на "Пайнер" - Преслава. Добричлийката заминава след няколко дни на турне при сънародниците ни отвъд океана, а организаторите са й подготвили всевъзможни глезотии.

Преслава ще зарадва със своите хитове българите в страната на Тръмп за втори път. Първият й гастрол бе преди цели пет години, затова нашенците в Америка сега очакат с голямо нетърпение пайнерската дива.

Обиколката започва от Атланта. Първият концерт е на 22 септември, като датата не е избрана случайно, защото точно тогава е и празникът за обявяването на Независимостта на България. Следващите две вечери Преси ще пее в Торонто и във Вашингтон, на 27 септември е в Лас Вегас, а от 29.00 до 1.10 предстоят три последователни концерта в Тампа, Чикаго и Кейп Код.

На летището в Атланта бял "Линкълн" ще очаква звездата, като той ще бъде на нейно разположение до края на престоя й в града.

Преси ще отседне в един от местните 5-звездни хотели. Звездата е поискала и асистент от организаторите, с които да се впусне в шопинг из местните маркови бутици.   

За пътуването си едрогърдата певица е вдигнала хонорара си двойно и вместо за 10 000 лв. ще пее за 10 000 долара на всяка своя изява. Проста сметка показва, че това са 70 000 долара, или близо 120 000 лева, изчислени по курса на деня вчера. Като прибавим и бакшишите, изпълнителката на „Пада звезда“ ще попълни банковата си сметка с над 130 000 лв.

Измежду участията на Преслава ще й остане време и за почивка. Най-вероятно тя ще разгледа местните забележителности в различните градове и ще успее да да се порадва на златистите морски плажове, писа „Телеграф“.

След 1 октомври се очаква да се завърне на родна земя, където също я очаква доста работа.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !