Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ким и Кание очакват момиченце

отпечатай новината

11.09.2017 11:07 | Видян 1192 пъти

Ким и Кание очакват момиченце

Риалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест ще станат родители втора дъщеричка. Това стана ясно, след като източник, близък до двойката разкри пред People, че „те са много развълнувани да посрещнат момиченцето си през януари“.

Това ще бъде трето дете за звездното семейство. Дъщеричката им Норт Уест се роди през 2013 г., а малкият Сейнт Уест - 2 години по-късно. И при двете бременности обаче най-популярното попълнение от клана Кардашиян среща усложнения. Именно това бе причината този път тя да се довери на сурогатна майка.

Ким и изпълнителят на Gold Digger са заплатили 45 хиляди долара на жената, която износва дъщеричката им. Те ще се сдобият с нов член на семейството благодарение на млада жена, която е подписала договор, с който дава обет да не боядисва косата си и да не влиза в джакузи до раждането на детето.

Въпреки че новината за третото дете от рода Уест циркулира в медийното пространство от няколко месеца, жената, добила популярност покрай колосалната си задница отказва да коментира личния си живот. „Все още нищо не сме потвърдили. Мисля, че когато сме готови да говорим за това, ще го направим. И смятам, че хората навлизат прекалено много в личното ни пространство“, категорична е Ким.


Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !