Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кара Мунд е новата Мис САЩ

отпечатай новината

11.09.2017 13:24 | Видян 1274 пъти

Кара Мунд е новата Мис САЩ

Двадесет и три годишната Кара Мунд спечели 93-тото издание и се окичи с короната на Мис САЩ. Тя се състезаваше от името на своя щат Дакота и се открои с критиките към американския президент Доналд Тръмп за намерението му да изтегли страната от Парижкото споразумение за климата.

Състезанието се състоя вчера вечерта в курорта Атлантик сити, Ню Джърси, а претендентките бяха 51.

Победителката живее в град Бисмарк в Северна Дакота. В интервю преди финала тя определи решението на Тръмп за климатичното споразумение като погрешно и каза, че има доказателства, че климатът се променя и че САЩ трябва да са на масата на преговорите по климатичните въпроси.

Кара Мунд сподели също, че целта ѝ е да бъде първата жена, избрана за губернатор на Северна Дакота. Тя заяви, че иска да има повече жени на всички нива в правителството.

Подгласнички на красавицата бяха Мис Мисури Дженифър Дейвис, Мис Ню Джърси – Кейтлин Шофел, Мис Окръг Колумбия Бриана Кинси и Мис Тексас Маргана Ууд.

Стихиите Харви и Ирма присъстваха образно казано на финала на състезанието. Мис Флорида Сара Чжън отправи послание за солидарност към жителите на щата си, ударен от урагана вчера.

Мис Тексас Маргана Ууд пък благодари на родния си град Хюстън, излъчил я на финала на конкурса. Градът беше наводнен от урагана Харви и Маргана Ууд изрази солидарност с пострадалите.

Източник: eva.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !