Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

При Гала разкостиха новите брадъри

отпечатай новината

12.09.2017 13:39 | Видян 2162 пъти

При Гала разкостиха новите брадъри

При Гала традиционно и тази година се напълни с коментатори на ВИП Брадър. Маги Желязкова, Иво Танев и Зейнеб решиха да нищят характерите на новите участници във формата.

Междувременно от На кафе предадоха няколко минути на живо от Къщата, където Енджи и Мария си говореха и подреждаха багажа си. Певицата бе без капка грим, а според Гала дори и така изглежда добре.

Първи в устите на коментаторите попаднаха Александра Богданска и Даниел Петканов, пише БЛИЦ. Според Маги Желязкова ни очаква интересна развръзка, а може би и завръзка.

"Интересно е дали напрежението между тях ще ескалира и какво ще си кажат в очите, когато имат време да обсъдят случилото се", каза тя.

"Сашка е много земен човек, тя е много интелигентна жена, бях с нея в Черешката на тортата и съм очарована" призна Желязкова и получи подкрепа от всички коментатори в студиото.

Мегз и тук събра само негативи.

"Не мога да кажа една добра дума за нея, а много ми се иска. Може би в предаването ще се покаже като миловидна и наивна", поде Зейнеб, но веднага бе скастрена от Гала, че трябва всички да дадат шанс на дизайнерката.

"Аз пък на Алфредо бих му разбирала дори повече отколкото на тази. Дори и на брадъра ще му е трудно да разговаря с дизайнерката", без да се интересува изстреля Желязкова.

Тото от СкандаУ е направил страхотно впечатление на всички в студиото. От екипа на гала обаче сигнализираха за противоречие.

"Във визитката си той казва, че мрази чалгата, а групата му има песен с Алисия. Защо", зачудиха се в студиото.
"Абе, хубав мъж е, ще видим какво ще покаже, но ще стигне далеч", повтори няколко пъти Иво Танев. Енджи Касабие хареса много на всички коментатори.

"Тя има еклектиката на абсолютния красив приказен ориент, заедно с модерното. Тя ще бъде много интересен персонаж", заяви Зейнеб. "Каквато и да е. тя носи класата в себе си. Единствената в Къщата", заяви Желязкова.

В края на предаването Гала призна, че две нови звезди ще прекрачат прага на Къщата на ВИП брадър тази вечер!

"Между двамата души, които тази вечер ще влязат в шоуто, има много силна връзка, да не кажа направо и едно ДНК", заяви водещата на На кафе, но се спря и каза, че няма да издава повече.

"Гледайте довечера и ще видите за какво говоря. Ще е много интересно", добави само блондинката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !