Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Райън Гослинг работи с кучето си

отпечатай новината

12.09.2017 14:23 | Видян 1263 пъти

Райън Гослинг работи с кучето си

Холивудският актьор Райън Гослинг не се разделя с най-добрия си приятел на четири лапи дори и на снимачния сет. Звездата от Ла Ла Ленд призна, че винаги е придружаван от домашния си любимец Джордж по време на работа, интервюта, фотосесии и т. н.

„Имам куче от 18 или 19-годишен и той е с мен на снимките на всеки един филм и беше там когато животът ми напълно се промени. Трудно ми е да си представя ежедневието без него.“, изповяда се пред в. The Red Bulletin той.

36-годишният секссимвол неведнъж споделя за любовта и грижите към пухкавия си другар. За да изглежда добре, от време на време кучето се ползва от услугите на специален стилист, който се грижи за козината му, пише монитор. Спекулира се със сума между 50 и 100 долара за фризурата му.

Съпругата на Гослинг - актрисата Ева Мендес, също влага усилия във външния вид на Джордж, който нерядко краси социалните мрежи на звездите, облечен в нейни дрехи.

„Той е по-интересен от мен. Предпочитам да говорим за него. Той винаги е до мен и в много аспекти е най-голямата любов на живота ми. Разполагам с документация, която ми позволява да го взимам навсякъде с мен”, намигна актьорът по време на свое интервю преди няколко години.

Кучето получава и специални медицински грижи, тъй като скоро отпразнува 18-ия си рожден ден и често боледува.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !