Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Алекс и Влади от X Factor пристават на Големия брат

отпечатай новината

12.09.2017 16:59 | Видян 1691 пъти

Алекс и Влади от X Factor пристават на Големия брат

Чаровните близначки Алекс и Влади, които придобиха популярност около участието си в X Factor ще прекрачат прага на къщата на „Вип Брадър“. Изпълнителките на „Двойна игра“ ще бъдат третирани като един играч, което означава, че те ще си поделят правата за номинации в риалити шоуто.

Момичетата, които въпреки че бяха привлечени като кадри на продуцентската къща на Графа „Монте Мюзик“, бързо залязоха от небосвода в бранша, ще се включат в предаването най-вероятно и с тайна мисия. Каква ще бъде тя се очаква да разберем довечера.

Междувременно зевзеците не пропуснаха да обсъдят настоящите съквартиранти в социалните мрежи. Мнения, вариращи от „Прекрасна!“ до „Ще е хубаво да слагате едни субтитри като говори“ не пропуснаха да отбележат влизането на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз в къщата.

Самообявилото се за българската Ким Кардашиян миньонче призна, че изпитва страх от това да е обикновена. Сред хората, които също отнесоха негативни коментари, е и Тото от СкандаУ, чиято реплика от визитката „Клубът е пълен, всички са фотомодели, много красиви. Има и една дебелана – тя е моя! Винаги дебеланата идва при мен“ предизвика недоволоство сред дамите във Фейсбук. Съквартирантите, които си спечелиха най-много симпатизанти още със старта на предаването пък бяха Алфредо Торез, Енджи Касабие и Александра Богданска.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !