Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тръмп чака Мис Силистра

отпечатай новината

13.09.2017 13:13 | Видян 1710 пъти

Тръмп чака Мис Силистра

Новата мис Силистра Тюлин Салим е чакана с нетърпение от Доналд Тръмп. Красавицата е фаворитка за победата на конкурса „Мис Свят България” и „Мис Вселена”, който ще се проведе утре, пише HotArena.

Ако хубавицата победи, тя ще представи страната на конкурса „Мис Свят”,  който до миналата година се държеше от Тръмп. И въпреки че в момента президента на Америка не държи правата, състезанието пак се провежда от близки до него фирми.

Много е вероятно българската миска да се озове в САЩ през декември, когато се провежда конкурса. Тя по всяка вероятност ще се види на живо с американския президент и няма търпение да го направи.

Освен Тюлин, друга любимка на публиката е шампионката по художествена гимнастика Юлияна Христова.

Тя е на 19 години и е с перфектни мерки—87—65-92. Останалите класирали се, са Ралица Кондова на 21 години, Николета Митова на 20 години и Инес Петрова на 23 години. Сред фаворитките е и Николета Тодорова, която е само на 19 години, пише "България днес".

Конкурсът се организира от единствената българка, която е участвала в „Мис Свят” и „Мис Вселена”—Венета Кръстева. Зад нея застава и агенция „Бок Стар Моделс”.

На националния финал участие ще вземат също и всички регионални победителки от конкурсите „Мис София”, „Мис Пловдив”, „Мис Перник”, „Мис Силистра”, „Мис Плевен”, „Мис Пазарджик”, „Мис Гранд България”, „Мис Студентка” и „Мис Абитуриентка 2017”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !