Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Даниел Петканов прави шокиращо разкритие тази вечер в Къщата

отпечатай новината

13.09.2017 17:10 | Видян 3127 пъти

Даниел Петканов прави шокиращо разкритие тази вечер в Къщата

Big Brother започна с изненадите още с влизането на втория Съквартирант в Къщата и въобще няма намерение да приключва с тях. Нещо повече – изненадите за VIP участниците тепърва започват и тази вечер в живото предаване от 21:00 часа по NOVA, зрителите за пореден път ще се убедят в това.

Само два дни след влизането си в Къщата взаимоотношенията между Съквартирантите започват да се заплитат и тази вечер ще станем свидетели на първите любовни искри, но и на първите противоречия в звездната Къща. Освен тях, ще чуем и шокиращи разкрития на Даниел Петканов за връзката му с Александра. Лудият репортер ще признае за една значителна подробност, която до момента е останала скрита от обществеността. Дали признанието му ще промени отношението на зрителите и Съквартирантите към него, предстои да разберем.

Близначките Алекс и Влади се присъединиха към звездната компания снощи по много необичаен начин. Двете получиха мисия да се промъкнат в Къщата незабелязано и действително никой не разбра за влизането им. Big Brother обаче даде специална задача на феновете във Facebook страницата на предаването и те избраха двойката на Тото и Александра да се изправи пред изпитание, а именно да познае кои са новите Съквартиранти със завързани очи.

Как ще приключи мисията на Влади и Алекс – дали двете ще получат номинация още с влизането си, или Тото и Александра няма да успеят да познаят кои са новодошлите и ще получат номинация заради това, ще разберем още тази вечер от 21:00 часа на живо по NOVA, когато Съквартирантите ще се сблъскат и с първите изненадващи номинации в Къщата.

В живото предаване тази вечер зрителите ще проследят и първата седмична мисия „Орденът на сърцето“. Разделени по двойки, сродните души ще трябва да се състезават, преминавайки през различни препятствия, а забавлението и смехът през сълзи за зрителите са напълно гарантирани.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най- актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2017.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !