Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Майонезата би шута на сървайвърката Ралица

отпечатай новината

13.09.2017 17:25 | Видян 4240 пъти

Майонезата би шута на сървайвърката Ралица

Бизнесменът Александър Найденов се раздели и с последната си приятелка – Ралица Кирилова, прочула се като Черната пантера от реалити шоуто Сървайвър.

25 години по-младата от него изкусителка беше душеприказчик на Найденов след скандалната му раздяла с Елен Колева, но покрай дългите и напоителни разговори за смисъла на живота Ралица и Александър се влюбили неусетно.

Брюнетката е жената, накарала го да забрави фаталната Елен, с която той няколко пъти се събира и разделя, пише Галерия. Кирилова беше до Найденов цели три години, но двамата никога не афишираха връзката си официално и отбягваха медийната шумотевица.

Разлъката за красавицата, която работи във фирма, свързана с европроекти, била изненадваща. Тя не очаквала, че Сашо ще сложи край на отношенията им.

Според познати на Майонезата – той не я е зарязал заради друга жена, а просто искал да остане сам на прага на 60-годишнината си, за да подреди приоритетите си.

В средата на миналата година Найденов се раздели с бизнеса си и фирмата, която създаде и управлява 20 години. Той продаде своите дялове на съдружника си Христо Кръстев и по този начин вече няма нищо общо с ръководството на компанията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !