Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Блатечки на кино среща със Съли Ерна

отпечатай новината

14.09.2017 10:07 | Видян 1632 пъти

Блатечки на кино среща със Съли Ерна

Близо година след като стиснаха ръцете си на снимачния сет на „Бензин“ край Каварна Асен Блатечки и Съли Ерна ще се видят отново на българска земя. Това ще се случи преди концерта на рок идола в „Арена Армеец“ на 26 септември. Актьорът и фронтмена на Godsmack споделят не само симпатии, но и общ вкус за музика и високи скорости. И Съли, досущ като Асен, не скача в проекти на всяка цена и е готов да подкрепи една стойностна идея дори безвъзмездно.

За участието си в „Бензин“, например, той не е взел и стотинка, а след звучната реплика на български „На майната си“ Асен му казва, че му е отредил главна роля в следващия си филм. „Той обаче гравитира в сферата на добрите намерения, засега само ще си говорим. Иначе продължаваме работата по английската версия на „Бензин“, която готвим за износ в чужбина.“, сподели за „Монитор“ Блатечки.

Ерна очаква с голямо нетърпение и снимките на „Черни досиета“, криминалето, продуцирано от Мартин Макариев и Луиза Григорова. Трейлърът на проекта се завъртя още през 2015 г, когато двойката стартира кампания в IndieGoGo в търсене $1 900 000. Сюжетът се върти около убийството на американски посланик в София, а Григорова скача в кожата на ченге, разследващо случая.

Ерна ще видим като собственик на клуб, момче от ъндърграунда, което помага на Луиза. „Работното заглавие на сценария е “Черни досиета”. Прочетох го. Много ми хареса. Търси се финансиране. Ако това се случи, за мен ще бъде изключителна чест да бъда част от екипа, който ще го реализира. Моят приятел Мартин е страхотен човек и страхотен режисьор. Мисля, че може да се получи много добре.“, сподели за Z-Rock Ерна.

Шоуто в „Арена Армеец“ ще отбележи 11-ия рожден ден на медията. „Ще ви изненадам с много нови неща. И за да ви зарадвам още повече, искам да споделя, че току що Лиса Гайър потвърди своето участие в концерта.  За съжаление, Ирина Чиркова не може да се присъедини, защото тя има договор със Селин Дион и трябва свири в Лас Вегас, но пък ще бъдем отново със същите три великолепни щрайх изпълнителки от оркестъра на Класик ФМ радио, които свириха с нас миналата година.“, издаде музикантът.

Миналият октомври той разпродаде зала 1 на НДК два пъти в рамките на един и същи ден, а обмена на енергии го накара да определи българската публика като най-добрата в Европа. „Беше прекрасно да дойда в страната ви и да се запозная с хора, които започнах да възприемам като много добри приятели. Обичам вашата култура. Когато за пръв път дойдох, не знаех какво да очаквам, но сега съм наясно колко топли и дружелюбни хора сте вие. Това е страхотно място. Място, където бих искал да прекарам повече време.“, категоричен е Съли.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !