Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Шиниъд О'Конър обвини майка си сексуален тормоз

отпечатай новината

14.09.2017 10:38 | Видян 1615 пъти

Шиниъд О'Конър обвини майка си сексуален тормоз

Известната ирландска певица Шиниъд О'Конър призна, че е била многократно насилвана от своята майка. Изпълнителката на Nothing Compares 2 U гостува в предаването на известния тв психолог д-р Фил, а от промото към епизода става ясно, че жената, дала живот на звездата, е разполагала и със своя стая за мъчения. „Тя беше човек, който изпитва удоволстие и се смее, докато те наранява“, изповядва се О'Конър. Майка й, която почина следпри катастрофа, когато тя е едва на 19 години я насилвала психически и дори сексуално. "Тя ме биеше и ме караше да повтарям непрекъснато: "Аз съм нищожество, аз съм нищожество!“, разкрива певицата, която бяга от вкъщи на 13-годишна възраст.

Пред д-р Фил ирландката обяснява и защо бръсне главата си. „Сестра ми имаше страхотна червена коса, разкошна, гъста, за която й завиждах. Докато моята коса беше като на Кристина Хендрикс. Но майка ми успя да й внуши, че косата й била грозна, мръсна и отвратителна. И когато си пуснах дълга коса започна да ни представя като "моята хубава дъщеря" и "моята грозна дъщеря". Затова се остригах нула номер, не исках да бъда "нейната красавица", допълва още О'Конър.

Преди месец тя пусна притеснително видео в социалните мрежи, в което призна, че обмисля самоубийство. Именно това обръщение станало причина и д-р Фил да я потърси за участие в предаването му. „Исках семейството ми да научи как се чувствам, да ме разберат“, така О'Конър обясни решението си да публикува въпросното видео.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !