Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Кийт Страндбърг взривява коли пред фенове в Ню Бояна

отпечатай новината

14.09.2017 11:25 | Видян 642 пъти

Кийт Страндбърг взривява коли пред фенове в Ню Бояна

Холивудският сценарист и продуцент Кийт Страндбърг кани всички екшън маниаци тази неделя от 10 до 16 ч. в студиата на „Ню Бояна“. Причината – киноцентърът ще покаже на живо как се подготвя и снима сцена, излязла от любимите ни трилъри.

Как гладиаторите се изправят срещу специалните части и как морски пехотинци борят зомбита на голям екран ще можем да разберем от първа ръка, а билети на цени от 60 лв. са налични в мрежата на Eventim. Децата до 9-годишна възраст ще могат да прекрачат прага на „Ню Бояна“ безплатно, а тези до 16 г. ще го направят на половин цена. Ако доведете другарче с вас пък двойният билет ще ви струва 80 лв.

Истинският гвоздей по време на събитието ще бъде взривяването на кола, а Страндбърг ще бъде заобиколен от българските си студенти в своя майсторски клас по писане на сценарии. С тях холивудският спец ще работи ден по-рано. Страндбърг има над 30-годишен стаж в киното и екшън жанра, както и богат опит в каскадите и източните бойни изкуства. Един от най-известните му филми е „Няма място за отстъпление”- първият филм, с който изгрява звездата на Жан Клод Ван Дам.

“Ако искате да научите любопитни подробности за това как се създава екшън киното, как се бият Брус Ли, Джеки Чан и Жан Клод ван Дам пред камерата, не изпускайте да дойдете на това приключение с нас”, обръща се директно към българските фенове Кийт.

Източник: Monitor.bg


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !