Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мегз вдигна рейтинга на Vip Brother срещу 300 лв.

отпечатай новината

14.09.2017 11:40 | Видян 2340 пъти

Мегз вдигна рейтинга на Vip Brother срещу 300 лв.

Безспорно настоящият сезон на риалити формата VIP Brother ще се запомни с трагикомичната сцена, в която топ дизайнерката Миглена Каканашева -Мегз се изправи пред Големия Брат и си потърси правата за предварително договореното сваляне на перуката й.

Преди три дни тя прекрачи прага на Къщата с коренно променена визия и от дългокоса брюнетка, се превърна в блондинка с елегантно къса прическа. Това й решение относно стайлинга, обаче, й донесе огромен дискомфорт и дори физическа болка, заради прекалено дългия престой с ефектната перука.

Оказа се, че струващият 300 лв. wings с абсолютно естествена - човешка коса, който се продава лично от самата Каканашева в най-новия й онлайн проект - Kupisivsichko, достави на формата огромен рейтинг и, разбира се, в социалните мрежи заваляха коментари в търсене и поръчване на скандалната перука.

Една от коментаторките в живото предаване - победителката от миналия сезон на VIP Brother - Миглена Ангелова съвсем не осъди поведението на Мегз, а напротив - възхити се на това, че отстоява позициите си и се аргументира по всяка тема, по която взима отношение.

Източник: HotArena




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !