Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Майката на Сузанита: Тя пуши пред нас, давала съм й да пробва наркотици

отпечатай новината

14.09.2017 12:27 | Видян 2112 пъти | Гласували 1

 Майката на Сузанита: Тя пуши пред нас, давала съм й да пробва наркотици

Шенай Мурад е съпруга на певеца Орхан Мурад от 2002 година и оттогава е неотлъчно до него – не само като любяща жена, но и като негов асистент.

Повод за това Шени да нашуми стана дъщеря й от изпълнителя – Сузанита, която напоследък говори все по-често и все с по-скандален привкус, пише HotArena.

Майката споделя, че не вижда нищо скандално в сценичното поведение на щерка си. „В рамките на шоубизнеса това се счита за нещо нормално. Не за нещо скандално. А хората дори не изслушаха текста на песента, гледаха само средния пръст и скъсания чорапогащник. Затова и не разбраха смисъла на песента“.

Запитана какъв всъщност е смисълът на „Луцифер и Буда“, Шенай отговаря: „Смисълът на песента е щастието – дали се купува, къде и колко струва. То няма друго послание. А среден пръст се показва на Дявола, на лошото, не е насочен към някого, към хората. Не виждам нищо лошо в това. Това е един тийнейджърски жест, който, честно казано, не е нещо престъпно. Тя нито е убила, нито е направила нещо лошо“.

А колко е крадена песента, съпругата на Орхан Мурад разказва пред репортер на в. „Шоу“, че не може да се говори за плагиатство, тъй като е искано разрешение от DJ Бис, който „е излъгал децата, че е негово“.

Предложение за „ВИП Брадър“ малката не е получавала, а и майка й е категорична, че не би я пуснала в реалити предаване, дори и в тяхно присъствие.

Колкото до скъсания чорапогащник в клипа на Сузанита, Шенай признава, че това е умишлено търсен ефект. „Режисьорът каза, че го оставят, защото до момента Сузан е сменила четири и всички се късат. А за високото й чело, на което всички се подиграват, мога да кажа само, че аз много се гордея най-вече с него. Едно хубаво високо чело, което издава широкоскроен човек“.

Г-жа Мурад на няколко пъти изтъква, че и двамата с Орхан подкрепят Сузан безусловно и винаги ще го правят. Сузи била много силна по характер и не изживявала тежко критиките и хейта.

А колкото до сестра й, стана ясно това: „Това са двете крайности при моите деца – едното е прекалено учено – сестрата на Сузан, а другото – не толкова. Н ако говорим честно, сигурна съм, че например, когато говорим за Христо Ботев, 90% от децата, които са на възрастта на Сузи, не са прочели и ред, дори и една книга. Благодарение на телефони, на интернет и т.н. Не е само Сузи така, за да й се подиграват. Аз не я защитавам за това, в никакъв случай. И не одобрявам, че не чете книги! Криткиуваме я много с баща й за това, защото самите ние сме чели много. А голямата ми дъщеря от 4-годишна насам беше изчела над 100 детски книжки. Възпитанието е общо – и двете са го получили, но всяка от тях гледа по различен начин на живота, на себе си“.

Сузанита пуши цигари пред родителите си, но ги успокоява, че това е временно явление и е решила кога точно ще ги спре. А те й вярват, защото тя винаги изпълнявала онова, което им обещае. Що се отнася до наркотиците, майка й споделя: „Аз исках да пробва наркотици на тази възраст, на което няма да може да ги понесе. Рисковано действие, обаче ефективно. Два дена тя повръща, беше й гадно, но аз нарочно исках да стане така, защото е един добър пример защо не трябва да посяга към наркотиците никога. Видях, че тя изпитва любопитство и й казах, че ще й разреша – обае след като видя как й се отразяват заяви, че няма да докосне повече наркотици“.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !