Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Кристина Милева: Второто дете беше изненада

отпечатай новината

14.09.2017 14:00 | Видян 2865 пъти

Кристина Милева: Второто дете беше изненада

Топмоделът Кристина Милева стана майка за втори път преди няколко месеца, а днес тя разкрива, че малката Миа не е била планирано бебе.

“Но беше желана, въпреки че разликата на Кай и Миа е толкова малка. Някак си усещах, че ще е момиче, за което винаги съм мечтала. От друга страна, като единствено дете, винаги съм мислила, че е по-хубаво да имаш братя и сестри, при нас се получи перфектната комбинация”, казва днес Кристина. И както Миа е била изненада за своите родители, така и нейната поява на бял свят е била изненадваща.

“Второто раждане бе по-лесно и по-бързо, но беше неочаквано – Миа подрани, буквално ни изненада, но, слава богу, в София. Беше седмицата преди Великден – на следващия ден трябваше да пътуваме с приятели за Гърция, не ми се и мисли какво можеше да стане, ако се беше случило по пътя”, спомня си днес моделът.

И макар да е млада майка, Милева планира съвсем скоро да се завърне на модния подиум. “Имам още няколко години, в които се надявам да мога да работя активно. С правилната организация и подкрепа от страна на човека до мен, майчинството няма да попречи. Имам план до края на годината да се върна към работата си в Америка“, споделя синеоката красавица.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !