Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Селена Гомес е претърпяла трансплантация на бъбрек

отпечатай новината

14.09.2017 17:39 | Видян 1819 пъти

Селена Гомес е претърпяла трансплантация на бъбрек

Селена Гомес разкри в социалната мрежа Instagram, че е претърпяла успешна трансплантация на бъбрек. Донор на красавицата е станала нейната приятелка Франсия Райса.

Преди месеци изпълнителката слезе от музикалната сцена, като заяви, че е болна от автоимунното заболяване лупус. Именно то е и причината за тази трансплантация, тъй като нaй-чecтo удря cъpцeтo и бъбpeцитe. Ето какво сподели Селена днес:

“Напълно съм наясно, че някои от моите фенове са забелязали, че изчезнах през част от лятото и питаха защо не популяризирам новата си музика, с която съм изключително горда. Всъщност разбрах, че се нуждая от трансплантация на бъбрек заради болестта ми лупус и трябваше да се възстановявам”, разкри певицата пред своите фенове.

“Скоро ще споделя с вас какво преживях в последните няколко месеца, както винаги съм правила. Дотогава искам публично да благодаря на семейството си и на невероятния екип от лекари за всичко, което направиха за мен преди и след операцията. И накрая, нямам думи, с които да опиша своята признателност към прекрасната си приятелка Франсия Райса. Тя се жертва, като ми дари бъбрека си. Аз съм изключително благословена. Обичам те толкова много“, допълни звездата под кадър, на който с Франсия се държат за ръце, докато са в болничната стая.

Селена сподели и два кадъра, от които се вижда белега, който ѝ е останал след операцията, както и колко е отслабнала в тези няколко месеца.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !