Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Глория напуска Пайнер

отпечатай новината

15.09.2017 16:03 | Видян 2644 пъти

Глория напуска Пайнер

Глория e напът да се превърне в поредната звезда, която ще напусне чалга гиганта Пайнер с гръм и трясък. По всичко личи, че нов договор между примата на поп фолка и продуцентската компания няма да има.

Босът на фирмата инж. Митко Димитров напоследък нехае за най-емблематичната си певица, макар именно благодарение на нея да изгради империята си. Той явно е забравил, че преди русенката да се присъедини към него беше най-обикновен провинциален издател на народна музика.

В бизнес тандем с Митко Димитров певицата заработи в средата на 90-те и концертите и продажбите на албумите ѝ допринесоха много за шеметния възход на продуцентската му къща.

Днес, след повече от 20 години успешно сътрудничество, русенката е в обтегнати отношения с боса. Самата тя загатна за това, като от думите ѝ лъхна огромна доза горчивина.

„Все по-трудно говорим с инж. Димитров. Той иска всички да сме в една вълна, а всеки си е отделен човек със своя преценка… Аз зная какво мога и съм го показала не един или два пъти”, сподели певицата.

Запознати твърдят, че преди година шефът на Пайнер настоял примата да прави хитове еднодневки за младежката аудитория - като тези на Преслава, Галена и Анелия. Тя обаче категорично отказала да се пуска по тази плоскост, троснала се, че възнамерява и занапред да твори парчета, които не се предназначени за тийнейджърите и дискотеките, а за улегнала публика, пише хотарена. Глория заявила на продуцента си, че именно песните в нейния изграждан години наред стил имат шанса да пребъдат във времето. И баш тогава той охладнял към нея.

Митко Димитров има и друга причина да не милее особено за най-емблематичната за компанията си изпълнителка. Той дефакто не печели почти нищо от нея, тъй като контрактът ѝ не я задължава да му прави големи отчисления от концертите и участията си. Всички останали изпълнители във фирмата отделят минимум 50 на 100 от заработените пари за големия началник.

Босът на Пайнер бил единствен от познатите на Глория, който не я поздравил, когато преди време пяла в дует с мегазвездата Ищар. Двете изпълниха съвместно Я кажи ми, облаче ле бяло на сватбено тържество в Монако.

„Всички ми се обадиха да ме похвалят, но не и г-н Димитров”, ядосва се примата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !