Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

ВИП Брадър е нагласен, вече е ясно кой ще спечели формата

отпечатай новината

17.09.2017 09:20 | Видян 2573 пъти

ВИП Брадър е нагласен, вече е ясно кой ще спечели формата

Дни след старта на ВИП Брадър вече има ясен фаворит за победата. Един от най-вероятните финалисти в шоуто е звездата на Скандау Тото, когото по-голямата част от зрителите за първи път видяха на екраните си преди дни, пише Уикенд.

Въпреки че е непознат за по-широката публика, музикантът има хиляди фенове в тийнейджърска възраст. Той е фронтмен на Скандау, която е по-модерна проекция на Ъпсурт. Песните им рядко се излъчват по медиите, но намират широка публика в интернет и социалните мрежи.

Тото се очертава като победител в звездната надпревара заради позитивизма си, чувството за хумор и за това, че не се взима на сериозно като останалите знаменитости. Още при влизането му Ники Кънчев го посочи като един от най-вероятните победители, самите продуценти също смятат, че триумфът му е в кърпа вързан.

Още в първите дни между мачото и Александра Богданска прехвърчаха искри, които може да прераснат и в нещо повече. Фактът, че в Къщата е и бившият на манекенката Даниел Петканов, допълнително подсилва интригата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !