Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Памела Андерсън с отворено писмо до Ким Кардашиян

отпечатай новината

18.09.2017 10:43 | Видян 1676 пъти

Памела Андерсън с отворено писмо до Ким Кардашиян

Ким Кардашиян е засечена да говори по мобилния си телефон в колата. В това няма нищо странно, въпросът е че минути преди този неин разговор Памела Андерсън публикува отворено писмо до нея, пише DailyMail. В писмото сексапилната актриса моли Ким да спре да носи кожени изделия. [null] Писмото започва така: "Скъпа Ким, беше чудесно да те видя в Седмицата на модата в Ню Йорк. Имах удоволствието да те опозная през годините и мога да кажа, че си добър човек с голямо и красиво сърце".

После добавя: "Пиша ти, за да те помоля да изпиташ състрадание към истинските жертви на модата - животните, които ще са жестоко убити в търговията с кожи, докато носиш дрехите си тази зима". [null] "Изследования сочат, че лисиците са били измъчвани с електрошок, кучетата са били бити до смърт и енотите са драни живи. Времената обаче се променят. Жизел Бюндхен направи смело изявление срещу козината на корицата на "Вог" по-рано това лято. Тогава Австрия, Хърватия, Холандия, Словения, Великобритания и други народи се противопоставиха на жестокостта, като премахнаха всички ферми", допълва "спасителката на плажа".

После тя заключи: "Знаеш, че те обичам и можеш да бъдеш герой за животните, както и чудесен пример за всичките си красиви последователи, като се отречеш от козината. Моля, направи правилното нещо. Ще бъдеш възхваляваня по целия свят, включително и от близките ми приятели в ПЕТА".

Източник: БЛИЦ


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !