Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Тото от Скандау избяга от ВИП Брадър

отпечатай новината

18.09.2017 13:03 | Видян 2297 пъти

Тото от Скандау избяга от ВИП Брадър

Йонислав Йотов, по-известен на феновете на хип-хопа като Тото от „Скандау“, излетя от любовното гнездо на „ВИП Брадър“, за да се включи в Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour . По традиция дуото, заради което подрастващите опознават чара на комбинацията от „Хляб и сол“, открива всеки от лайфовете в рамките на обиколката.

Така бе и тази събота на площад „Александър Батенберг“, който в рамките на два часа се превърна в най-горещата парти точка в столицата и събра над 50 000 зрители. Тото, който печели симпатиите на зрителите с народняшки изказ, интелигентен сърказъм и пълния си имунитет към псевдо драми от типа на „Лудия репортер унижи публично невярната Александра Богданска“, дойде със строга охрана на жълтите павета. Минутите преди с другаря му по рими Лъчезар Евтимов да излязат на сцената той изкара изолиран в кола, а след това размени по една бърза мълчалива прегръдка с колегите си в бекстейджа.

Михаела Маринова, Дара, Пламен и Иво, Вензи, Кристиан Костов, Тита, Михаела Филева, Поли Генова и Мария Илиева бяха сред звездите, накарали тийнейджърите да пеят с пълно гърло под открито небе. Появата на Криско предизвика вълнение, еквивалентно на настъпването на новата година, а неговата „Баузка“ разстреля и последните останали следи от лошо настроение в публиката. Гвоздеят на вечерта бе поп звездата Масари, в чиито сетлист влязоха хитове като So Long и Done Da Da. Канадско-ливанската звезда изненада 12 свои почитатели от публиката с червени рози, а веднага след това поднесе торта и изпя Happy Birthday на своя диджей в бекстейджа.

Следващата спирка на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще е на „Цирковата площадка“ във Велико Търново на 20 септември от 19 ч.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !