Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Вдовицата Вили от Фермата разказа за ужасяващата внезапна смърт на съпруга си

отпечатай новината

19.09.2017 10:34 | Видян 2346 пъти

 Вдовицата Вили от Фермата разказа за ужасяващата внезапна смърт на съпруга си

Натъжена от отпадането на своя приятел Тома Айляка от „Фермата“ , вдовицата Виолета си припомни страшната си драма отпреди 8 месеца, когато починал съпругът й. Бащата на двете й деца си отишъл абсолютно неочаквано в съня си, разказа тя на италианката Франческа в хитовото риалити на бТВ.

„Изведнъж се случи, докато спим вкъщи. Събуждаш се и изведнъж животът ти се променя. Той спеше в хола, аз гледах децата. По едно време просто се усъмних и си викам „много време спи тоя човек, какво става?“. Въпреки скорошната загуба, Вили призна, че не изключва новата любов и все някога ще има друг човек до себе си.

„Децата ми имат нужда от мъж, виждам малкият как търси мъжко внимание. Сърцето ми е наполовина, не знам дали ще мога да се разгърна към някой друг“, продължи с драматичните подробности младата жена. Досега Виолета не беше сваляла желязната си маска пред останалите фермери.

И в живота тя понесла бруталната загуба със стиснати зъби, без да носи черно и да се затваря вкъщи. Поведението й било толкова мъжко и на пръв поглед лишено от драма, че на кастинга дори била помолена да представи смъртен акт.

На екипа не им се вярвало, че е възможно човек да изглежда толкова спокоен след подобна трагедия, разкриха наши източници. Сега хубавицата, която мнозина оприличиха на Клаудия Шифър, отглежда малките си син и дъщеря сама, с помощта на своите и на съпруга си родители. Виолета влезе във „Фермата“, за да спечели парите и с тях да сбъдне мечтите им.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !