Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Война във Фермата между чеченката и македонката

отпечатай новината

19.09.2017 10:50 | Видян 1631 пъти

Война във Фермата между чеченката и македонката

Люта международна женска битка започна тази вечер в хитовото риалити „Фермата“ по бТВ. Македонката Диана и чеченката Марина вече въобще не крият чувствата си една към друга, а останалите фермери се зачудиха какво ли ще последва от предстоящия сблъсък между огнените дами.
 
Македонското девойче се подразни на диктаторските прийоми на Марина, която беше  посочена за Фермер на седмицата от отпадналия на дуела Тома. Тя веднага забрани разговорите на маса и искаше да чува само дрънкането на лъжичките. Диана обаче скочи, че около масата семействата се сплотяват най-добре и това са ненужни забрани. Фермерката-шеф пък не пропусна да си го върне като я събуди и й вдигна скандал за неизмити чинии.
 
„Марина ми напомня на една обикновена, незадоволена жена с няколко комплекса“, отсече Диана и допълни, че не я е страх. „В мене тя вижда конкурент“, обясни македонското девойче.
 
Предстои Марина да посочи и ратаите, от които после ще избира кого да прати на дуел. Дали конфликтът между двете ще изиграе роля?, питаха се фермерите.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !