Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Деси Слава и Благой ще работят и за второ

отпечатай новината

19.09.2017 16:40 | Видян 2583 пъти

Деси Слава и Благой ще работят и за второ

Певицата Деси Слава и боксьорът Благой Найденов очакват наследникът им да се роди през януари.

„Бебето ни беше планирано. Истината е, че аз имах гинекологичен проблем. Не беше много сериозен, но трябваше да се направи интервенция, за да мога да забременея нормално. Процентът това да се случи обаче беше минимален. По тази причина, когато се случи, за мен беше неочаквано. Дори лекарите ми даваха 1-2 процента шанс да стане. Нашето бебе наистина е Божи дар", разкри пред сп. Love style Деси Слава.

Благой научил, че ще става татко в Куба, където бил на лагер, на рождения ден на своя баща.

Бебето им трябва да се появи на бял свят в частна болница, а Деси иска това да се случи по естествен начин. Боксьорът е категоричен, че ще присъства на самото раждане.

„Засега информацията ни е, че ще имаме момче. Честно да си призная, леко се разочаровах, но сега вече дори си мисля, че е по-добре”, обяснява певицата. Благой няма предпочитания за пола, но тъй като любимата му и неговите родители искали момиченце, с Деси ще работят и за второ дете.

Влюбените споделят, че първата им среща била на кино, след което се видяли още няколко пъти и усетили, че между тях има привличане.

„Коментарите за разликата във възрастта ни не са ми се отразили по никакъв начин. Дори забравям, че тя е по-голяма от мен. Родителите ми я приеха много добре. Обичат я много, за тях тя е част от семейството”, обяснява спортистът.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !