Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Шеф Манчев обзаведе дом за половин милион

отпечатай новината

19.09.2017 17:39 | Видян 2215 пъти

Шеф Манчев обзаведе дом за половин милион

Шеф Иван Манчев се хвали пред приятели, че е новодомец, след като преобрази старото си жилище с основен ремонт за половин милион лева. Популярният готвач споделял, че чувства апартамента си като нов, след като дизайнер се заел с обзавеждането му, а майстори успели да бутнат стените и да направят още една детска стая.

Нуждата от ремонт идвала и от вече порасналите деца. Доскоро двете деца на Манчеви, момче и момиче, делили една стая. Първо синът им бил сам, но след раждането на сестра му Виктория, в момчешката стая се добавила кошара, легло, момичешки детски играчи, бюро. Така накрая родителите преценили, че имат нужда от още една детска стая, за да може всяко от децата им да си бъде само.

Иван Манчев наел известен столичен архитект, на когото възложил задачата така да организира дома му, че да се получи още една спалня. И в крайна сметка в жилището на готвача протекла пълна промяна в рамките на няколко месеца. Всичко старо било премахнато – подови настилки, боя, инсталации, мебели, бяла и черна техника.

След като избили стените, майсторите преградили нова детска стая, а след това се захванали с подновяване на ел мрежата в апартамента. След това пък дошла най-креативната и скъпа част от ремонта – новото обзавеждане, с което Иван и Марина се захванали присърце и решили да не пестят нито стотинка за семейния комфорт.

Семейството купило италиански мебели по поръчка, а в кухнята всеки уред бил от възможно най-висок клас, пише таблоид. Само умивалникът им, със 75 години гаранция, струвал 800 лева, а за хладилник те броили близо 5400 лева. Не по-малко евтина е и посудата, с която семейството ще се храни.

За вилици, лъжици, ножове и сервизи за хранене Манчев е броил 4000 евро, като стоманените изделия са произведени в Германия и имат гаранция 1 век. Собственикът на ресторанти е броил и 9000 лева за огромен плазмен телевизор в хола, а наполовина му е коствало отоплението в дома, за двата нови климатика. Шеф Манчев не крие, че е вложил почти всичките си спестявания в ремонта на дома си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !