12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Димо Алексиев хванат в крачка

отпечатай новината

20.09.2017 11:41 | Видян 2059 пъти

Димо Алексиев хванат в крачка

Актьорът Димо Алексиев движи в компанията на сексапилна брюнетка. Това е не кой да е, а новата му приятелка Анжела, заради която заряза жена си Ана, майка на дъщеричката му Лора.

Двамата избягват да се появяват публично заедно, но бяха засечени на бензиностанция в голям столичен квартал. Д-р Калин Генадиев от хитовия сериал Откраднат живот открай време е магнит за нежната половина от човечеството и често е преследван от почитателки, но в момента любовта му е насочена към Анжела.

Тя преподава латиноамерикански танци, занимава се с фотография и превежда от испански. Арменката и актьорът се запознават, докато тя го снима, съобщава столичен вестник.

Близки до актьора и Анжела разказват, че двамата продължавали да се гледат влюбено и да се държат като млади гаджета, въпреки че връзката им е на около 2 години. Той я обгрижвал и изпълнявал всяко нейно желание, тъй като бил много влюбен, а и секси брюнетката му завъртяла главата.

Арменката също се чувствала много добре с него и нямала никакво намерение да се разделят. Анжела дори успяла да се сближи с дъщеря му Лора, с което укрепила още по-сериозно позициите си в сърцето на доктора в Откраднат живот, който е едно от двете разменени бебета в сериала.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !