Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Война между Владо Николов и Каролев раздра Фермата

отпечатай новината

20.09.2017 12:55 | Видян 1906 пъти

Война между Владо Николов и Каролев раздра Фермата

Остри реплики започнаха да разменят две от звездите във Фермата – Владо Николов и Владо Каролев в последния епизод на риалитито по bTV. Въпреки първоначалната радост на двамата, че се виждат в предаването, съвместното съжителство явно е променило добрите впечатления и нищо чудно скоро да се стигне до свирепа битка за лидерство.

Волейболистът направи забележка на устатия икономист, че се заяжда с фермерката Дарина неоснователно. Атаките на Каролев към юристката са по всеки възможен повод, пише БЛИЦ. Владо Николов открито застана на нейна страна като оглави защитата ѝ от останалите фермери, които също скочиха на Каролев.

Малко след това волейболистът се изказа и за мениджърските умения на старейшината на фермата, който през първата седмица играеше ролята и на фермер на седмицата.

„Миналата седмица не успяхме да си свършим цялата работа, а част от проблемите дойдоха от недостатъчната информация, която Владо ни даваше за задачите, които ни възлагаха“, заяви Николов.

Така той обвини икономиста, че не е разпределил работата правилно въпреки широко рекламираните му управленски умения.

Бившият капитан на националите по волейбол е съветник на настоящия фермер на седмицата Марина и до голяма степен той е човекът, който решава кой какво да прави. Коментарът му за Каролев ясно показа, че във Фермата зрее конфликт между двамата известни.

Напоследък старейшината натрупа черни точки с резкия си тон, а капитанът волейболист е всеобщ любимец на фермерите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !