Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Мария разби митовете за стереотипа фолк певица

отпечатай новината

20.09.2017 18:10 | Видян 3949 пъти

Мария разби митовете за стереотипа фолк певица

Мария до този момент печели само позитиви от участието си във „ВИП Брадър“. Дори бележи най-доброто представяне до момента на фолк певица в ТВ реалити формат, пише HotArena.

Брюнетката прекрачи прага на Къщата с намерението да е равна с всички свои съквартиранти, но след като някои не оцениха нейното добронамерено отношение, тя предприе мерки и започна да подбира с кого да комуникира. Всъщност това е съвсем нормална реакция на един интелигентен човек. На този етап единствената, на на която не й изнася присъствието й, е Александра Богданска. Дългокраката красавица изпитва ревност от Мария, тъй като бившият й Даниел Петканов непрекъснато търси компанията на топ пайнерката и я намира за изключително приятна.

Богданска дори направи грешката да номинира Мария за изгонване от формата, притеснявайки се, че миньончето ще й открадне „нейният Дани“ и от страх, че я превъзходства, след което дори най-близките й хора в шоуто й казаха, че е сбъркала и е постъпила доста неразумно и незряло.

Тото и Ваня Щерева преоткриват звездата и с характера и поведението си тя успява да разбие всичките им предразсъдъци за фолк певиците. „Мария е пич! Мария е голЕма, нищо, че е малка (на ръст)“, сподели рапърът, а сценаристката заяви, че от жените най-много харесва именно нея, бизнесменът Цуни непрекъснато я подкрепя във всичко, което се случва на територията на Къщата, а шеф Петров не спира да я гушка.

В конфликта между двете дами повечето съквартиранти взеха страната на чернокосата хубавица и като цяло предпочитат нейната компания. Мария изненада всички с чувство за хумор, а лафовете и етюдите й винаги са уместни и разсмиват останалите. Проявява и самоирония и в сцените, които разиграва, се представя като певица, която пее единствено срещу пари, и то срещу много и която търси заможен бизнесмен, който да й спонсорира проектите и кариерата – каквито всъщност са първоначалните нагласи към нея, вероятно на много зрители и нейни съквартиранти...

А че е жена от класа, която си знае цената, стана ясно и от снощния епизод на „ВИП Брадър“. Мария превъртя играта на Големия брат и за първи път бе отказана мисия по хитър начин, който не ощети общото благо на съквартирантите й. На номинираните за изгонване Биг Брадър зададе задачи, които да се изпълняват на живо. Първо по реда си минаха Алекс и Влади, след което Мария и Сашка Васева трябваше да получат и своите мисии. Още преди да е чула своята, но пък наясно с наградния благотворителен фонд от 1 000 лв., който, ако изпълни мисията, ще бъде дарен на хора в неравностойно положение, Мария започна преговори. Тя предложи да извади от своя джоб 3 000 лв., вместо брадърските 1 000, и да не изпълни каквото се изисква от нея.

Понеже става дума за благотворителност и за по-голяма сума пари, от екипа нямаше как да й откажат. Речено – сторено. Дамската й чанта я чакаше в изповедалнята и певицата извади 3 000 лв. кеш и ги дари. След това Мария бе попитана дали от суета е направила този жест, а тя отговори, че иска да бъде добър пример за дъщеря си и за всички подрастващи и вместо да се съблича или да се прави на клоун срещу 1 000 лева миза, е преценила, че е по-добре наистина да допринесе с нещо по-полезно за каузата. Сашка Васева също избра стратегията на по-младата си колежка и отказа мисията, обещавайки, че и тя ще даде 3 000 лв.

Във Фейсбук заваляха коментари след постъпката на пайнерката, а различни личности от родния елит я поздравиха със статуси и заявиха, че й свалят шапка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !