2 млн. лири за един епизод на Сега и...

Първата серия на лентата "Сега и завинаги" с...

Руски балет за първи път танцува на...

Руската класика среща съвременната хореография в новото...

Чий шеф е Петров?

отпечатай новината

21.09.2017 15:00 | Видян 2413 пъти | Коментар 1 | Гласували 1

Чий шеф е Петров?

Чий шеф е Петров? Този въпрос вълнува нацията или поне онази нейна част, която гледа ВИП Брадър, където така наричаният господин вилнее, държи се като истински шеф, обяснява на останалите как да живеят, подлага ги на непоносимата си логорея.

Понеже сме посещавали ресторанта, където готви, ако под "шеф" се има предвид "майстор - говач", да кажем, че готвач може и да е, но чак пък майстор - не останахме особено впечатлени от уменията му.  А знаем какво да търсим, пообиколили сме най-добрите ресторанти в Европа и зад нейните предели.

Изобщо, струва ни се, че този господин май страда от типично българска мания за величие, може би опитваща се да прикрие комплекс за малоценност.

На какво се дължи този проблем, не знаем и не ни интересува, само се надяваме по-малко време да ни се налага да ни смущават спокойствието и да ни развалят вечерят с такива...хм..."шефове".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
ПЕДРОВ 12.10.2017 12:27ч.

СТИГА БЕ, ТОЗИ БИГ БРАДЪР Е РАЗЛИЧЕН-НА ЛЮБОВТА РАЗБИРАШ ЛИ ЦЯЛ СЕЗОН ЗА ЕДИН СЪБЛЕЗЪБ ПАЛЯЧО- ПЕТКАН И ОКОЛО НЕГО ОЩЕ ПО ВЛЮБЕНИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ДОБРИ И ОБИЧАЩИ СЕ ХОРА ПЕДРОВ Е ВРЪХТА НА ЛЮБОВТА КЪМ ВСИЧКИ И КЪМ ВСИЧКО