Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Готвачът на Гуинет Полтроу разкри диетата й

отпечатай новината

21.09.2017 17:50 | Видян 2327 пъти

Готвачът на Гуинет Полтроу разкри диетата й

Макар Гуинет Полтроу да се кълне, че от нищо не се лишава, бившият й готвач разкрива нещо съвсем различно. Оказва се, че актрисата се хранела предимно с трева и зеленчуци.

Звездният готвач Кейт Макалуун започва да готви за блондинката, когато тя все още е с Крис Мартин и в този момент снима първата част от “Железния човек”. Тя разкрива, че звездната двойка “не яде почти нищо”.

“Имах информация от техните асистенти, че те не ядат нищо и са много стриктни в диетата си. Избягват захарта, всичко сладко и млечните продукти, като наблягат на повече зеленчуци. Когато започнах работа при тях се опитвах да спазвам режима им. С времето започнах да добавям повече съставки. Тогава те казаха: “Храната ти става по-добра.” Това се случва, когато ядеш повече от трева.”

Макалуун обаче хвали начина на хранене на Миранда Кер, която също е сред звездните й клиенти. “Срещнах Миранда, когато беше заедно с Орландо Блум. И двамата обичат моето къри с пилешко или вегетарианско къри с кокос, както и киноа, сьомга и зеленчуци. Правех салата с пилешко и много пресни билки, както и пудинг с чия за закуска. Миранда се опитва да не яде нищо с химикали, без ориз, храни с ниско съдържание на въглехидрати. Тя има правило 80/20 – яде здравословно 80% от времето, а си позволява да се поглези в 20%.“

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !