Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Фобии притискат Сашка Васева

отпечатай новината

22.09.2017 09:10 | Видян 1729 пъти

Фобии притискат Сашка Васева

Откакто е в Къщата на Биг брадър, Сашка Васева е обявила истинска война на страховете си. Певицата не само признава за проблемите си, но и не се притеснява да потърси помощ, за да се справи с тях. 

Освен това Дупнишката Мадона, както я наричат често, се е заела с нелеката задача да префасонира почти изцяло имиджа си – вместо разголена и предизвикателна все по-често я виждаме даже твърде облечена. 

Изпълнителката на култовия хит Левовете в марки посещава психолог от известно време, за да се избави от фобиите си, които не са една или две. Така например тя изпитва панически страх от затворени помещения – поради което и отказваше дълго време да влезе в риалити формата. 
 
Появата й в него все пак обаче е потвърждение за желанието на певицата да се пребори с нещата, които я събарят психически обикновено. Освен това певицата не смее да се качва и в асансьор. Страхува се и от летенето със самолети. Но безспорно най-странната си фобия Сашка обяснява сама, че е развила заради суета. 

Тя изпада в панически ужас, ако снимат десния й профил Страховете на Сашка Васева са част от живота й от години, но се отключват особено много, когато тя минава през своите най-трудни моменти. Един от тях е смъртта на майка й. 

За да стъпи на крака отново, на Сашка й се налага да търси помощ от специалисти, защото била психически срината. Майка й Сийка години наред държала парфюмериен магазин в Дупница, познавала се с целия град. 

А тъжната вест, че родителката й я е напуснала, заварила Сашка в колата й, докато се прибирала към дома си след участие. Малко след това започнали същинските проблеми за изпълнителката. 

„Известните сме обикновени хора, като всички останали, със своите страхове и притеснения”, обяснява фолклегендата. 

Развила параноя от общуването с хора 

Сашка Васева не крие, че е изключително суеверен човек. Няколко любовни несполуки още в ученическите й години в Тютюневия техникум в родната й Дупница допринесли чалга звездата да развие параноя от общуването си с хората. 

Тя постоянно мислела, че й вредят, защото й завиждат. И съвсем логично търсела начин да се предпази, като гасяла кибритени клечки – три на брой, в чаша студена вода. След това пиела три глътки и постигала душевна хармония.

Още в този период от живота си Сашка се научава и да не споделя за любовните си трепети – от страх да не се развалят връзките й. Затова още в студентските си години започнала да ходи по врачки, а понякога и сама редяла пасианси, за да се допита за бъдещето си. 
 
Започнала да чете книги на Дънов 

Те доста й помогнали за духовното израстване. 

Любопитна подробност е, че малко преди да влезе в Къщата на ВИП брадър, Сашка си сложила няколко скилидки чесън в пазвата като превантивна мярка срещу евентуални лоши погледи към нея от страна на останалите съквартиранти. 

Дала си е също така и обещанието да не влиза в конфликти, да мълчи, дори и да получава обиди. Това е и част от новата й житейска философия, която практикува през последните години. Певицата твърди, че откакто се е смирила, се разбира по-добре с мъжа си Христо Бакърджиев, с когото на няколко пъти бяха пред развод, а за драмите им научаваше цяла България. 

Носи чесън и в дамската си чанта 

Освен в пазвата певицата носи чесън и в дамската си чанта, а също и в колата. Не намира нищо лошо в тази магическа практика. Освен това се оказва и твърде набожна. „Единственото ограничение, което не си налага, е християнският пост”, разкрива близък приятел на звездата.  

Не си харесва името 

„Не харесвам името и по-точно енергията, която е вкарана в него благодарение на писанията по мой адрес. Бих искала да се казвам Александра, но никога не съм подавала документи, както се пишеше. Нямала съм такова намерение”, споделя Сашка Васева в скорошно интервю пред народното издание. И пояснява: „Съдържанието, което е вкарано в името ми, не ми допада. Аз съм най-обруганата личност през годините и от това страда цялото ми семейство, не само аз и в този смисъл съм много разочарована от писанията по адрес на моето име. 

Не бях разбрана, както винаги. Изразявам се малко артистично, такъв ми е изказът, защото все пак претендирам, че съм подплатена с висше образование. Тъй като журналистите много държат да ме изкарват глупава, те моите метафори ги представят 1:1. Например навремето, когато бях в Рила и казах, че съм усетила космическата енергия, която ми подсказваше, че имам вече син, свое поколение... те  написаха, че съм забременяла от извънземните

Просташко тълкуване на моите думи. Това е истината. Сега отново го изтълкуваха по най-елементарния начин, че съм отишла да си сменям името. Никога няма да го направя. Аз съм кръстена, така че няма да правя промени”. 

Певицата вярва, че има ангели, които ни пазят тук, на Земята. Но отрича да е окултна натура. 

„Вярвам, че нашите предци са наши пазители и ангели, но по отношение на задгробен живот нямам представа. Не съм окултист. Вярвам в Бог и се осланям на него. Той е всичко за мен.” Както ми каза наскоро една приятелка: „Какво те интересува, че целият свят е срещу теб, след като Бог е с теб?” (смее се). Целта ми не е да застана срещу целия свят, но искам да накарам хората да ме обичат отново. Те ме обичаха заради песните „Левовете в марки” и „Георги” някога... Искам пак. Отново искам да си върна дамската аудитория, която ме намрази заради еротичните ми изцепки. Но ще си я върна, аз знам как! Аз съм се създала, мога да се пресъздам отново”.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !