Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Колин Фърт дави тероризма с текила

отпечатай новината

23.09.2017 09:02 | Видян 1591 пъти

Колин Фърт дави тероризма с текила

По-абсурден от предшественика си Златният кръг ще ви накара да се смеете от сърце

Ако търсите филм, чийто закачки, макар и пиперливи, ще успеят да ви разсмеят и в момент на пълно безразличие, то отскочете до киносалона още утре за премиерното заглавие за седмицата Кингсмен: Златният кръг. 

Лентата ще ви заинтригува с абсурдния си сюжет, в който Елтън Джон е в ролята на домашен любимец на големия злодей Попи (Джулиан Мур), дори и да не сте проследили събитията от предшественика й. 

Напротив – дебютантите в историята за тайната служба, предотвратяваща подли планове за апокалипсис, ще се забавляват много повече от запознатите с подходите на Кингсмен. Златният кръг няма за ви изненада със съществен обрат, като изключим късметлийското оцеляване на Хари (Колин Фърт) от куршума в главата. 

Срещаме ексцентрика, носещ пиратски очила с едно черно стъкло, година след инцидента в Америка. Той страда от амнезия, която преодолява, благодарение на заплахите на Егси (Тарън Егъртън) към живота на кученце, наподобяващо покойното вече животинче на Хари. 

И така, в щатската тайна служба Стейтсмен, намираща се във фабрика за бърбън, Фърт се сработва отново с обичайните заподозрени. Освен Егси и Мерлин в компанията се включват още агенти със звучни имена като Уиски, Текила и Шампанско.

Режисьорът на Златният кръг - Матю Вон, не изневерява на основите, поставени от първия Кингсмен. Той залага на формулата, донесла успех на първия филм от поредицата, а именно – динамичен сюжет с привкус на пародия.
 
Задачата да задвижва събитията в премиерната лента се пада на очарователната Джулиан Мур, чието превъплъщение в истински социопат само по себе си е достатъчна причина да изгледате Златният кръг. 

Името на лентата идва именно от терористичната организация на героинята й Попи, която заразява наред със син обрив, парализа и в крайна сметка – смърт.

Любопитен факт от сета на Кингсмен 2 е, че именно тук Елтън Джон, който в случая е опитното зайче на Мур, намира своето второ „аз“ в лицето на младия Егъртън, пише монитор. Само преди няколко месеца стана ясно, че екранният Егси ще се превъплъти в ролята на музиканта в подготвяната биографична лента за него. 

Предишният избор на Джон за филма бе звездата от Лудият Макс: Пътят към яростта Том Харди. Оказа се обаче, че вокалните възможности на актьора са на светлинни години от желания ефект.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !