бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Алекс Раева търси заместник на Мария Игнатова

отпечатай новината

23.09.2017 13:22 | Видян 3332 пъти

Алекс Раева търси заместник на Мария Игнатова

Фен на стенд ъп комедията ще получи предложение от Алекс Раева да стане ко-водещ на X Factor. Преди да вземе решение дали желае временно да скочи в токовете на Мария Игнатова в шоуто на Нова тв, кандидата за слава ще опита да впечатли Саня, Заки, Криско и Любо с с китара, малко музика и много закачки. Дали това ще бъде достатъчно, за да получи заветното „да“ от журито, ще разберем тази неделя от 20 ч.

Дует на сцената и в живота ще се превърне в гвоздеите на вечерта с харизмата и вокалния си талант. Влюбените, решили да се явят в последния момент на кастинг, ще предизвикат силни емоции, които ще изненадат дори и самите тях, пише монитор. Късметът си зад микрофона ще пробва и 20-годишният Теодор Стоянов, който очаква своя миг в шоуто от години. След тежка операция на зрението сега той е готов да се срещне с предизвикателствата на голямата сцена. 

Новата Лейди Гага ще се появи в лицето на кандидатка с нестандартно амплоа. Единственото, което звездното жури ще успее да научи, е нейният псевдоним и неизчерпаемо желание да пее. Силното женското присъствие ще бъде допълнено от кандидатка, завърнала се от Норвегия. Дамата ще се опита да убеди жури и публика, че музиката е най-доброто средство за изразяване.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !