Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ryanair вече отменя полети от София до Лондон и Барселона

отпечатай новината

25.09.2017 12:08 | Видян 1207 пъти

Ryanair вече отменя полети от София до Лондон и Барселона

Влошилата ужасяващо обслужването си компания Ryanair отменя десетки полети от София. Така показва, че не сме й важни и пренасочва самолетите си да обслужват европейци на първа скорост или от първа категория.

Най-пострадалите дестаниции са Лондон – Станстед и Барселона, които са и двете най-натоварени от столицата ни по принцип и в нейния конкретен случай. Тъй като и двете точки са на повече от 1500 км, компанията дължи по 400 евро на всеки излъган от нея пътник, но работата не става автоматично, парите трябва да бъдат поискани. Най-бързо това става през няколкото специализирани сайтове за тази услуга, а на държавните ни органи, които би трябвало да осигуряват спокойствие, практиката показва, че не може да се разчита.

Ryanair вече отмени полет до Лондон през празничния уикенд – баш на 22 септември, тази седмица няма да лети на 28 и 30 септември. През октомври датите са 5,7,12,14,19,21,26,28. За всички останали множество отменени полети можете да проверите на нейния сайт. Общо те се очаква да бъдат около 50.

Проблемът стана общоевропейски, като официалното обяснение е с „объркани отпуски на пилоти”, а истината е, че служителите се оплакват от много лоши условия и поведение на компанията спрямо тях, има и голямо текучество.  Даже ПЕС се зае със защитата им.

Не само точността на полетите, която до неотдавна беше 90% рязко падна, но и обслужването, както 19’ лично се убеди на борда на техен полет, е под всякаква критика: неквалифицирани кадри, невъзпитано отношение, агресивност, лични спътници на борда, които се ползват с предимство по неизвестни причини, натискане в неприкритите сервизни части, движение на приближените в забранени моменти като турболенция например.

Това са само част от нещата, на които станахме свидетели. Важно е да се отбележи също, че цените на продуктите, предлагани на борда на този превозвач са по-високи, отколкото при конкуренти.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !