Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кралицата на нож с Кейт за името на бебето

отпечатай новината

25.09.2017 15:42 | Видян 2151 пъти

Кралицата на нож с Кейт за името на бебето

Херцогиня Кейт Мидълтън знае отлично как да опъва нервите на кралската фамилия. Очевидно това й се удава перфектно, защото го направила и сега въпреки радостния повод с новото бебе в семейството.

Именно темата за бъдещия наследник се е превърнала в нов повод за конфликт между Катрин и кралицата. Причината е, че жената на принц Уилям този път имала намерение да кръсти детето си на своята майка, а не на някого от кралската фамилия. След като Елизабет II научила за нейните намерения, двете аристократки имали тежък спор, завършил с грозни думи, разказват служители от двора. Според тях английската кралица проклела бъдещото си внуче заради отказа на майка му да се съгласи с нейния избор на име.

Кейт Мидълтън уважавала и обичала много майка си Карол и точно така смятала да кръсти третата си рожба, ако е момиче. Другият вариант, който обмисляла, бил Каролин.

Това сериозно подразнило Елизабет Втора, която вече веднъж претърпяла частичен удар с името на предното дете на Уилям и Кейт. То бе кръстено Шарлот Елизабет Даяна, което не се хареса на кралицата, понеже тя искала да носи само нейното име, а не на принцеса Даяна, с която изобщо не се разбирала.

Сега прабабата се намирала в състояние на нервен срив и се надявала поне бъдещият наследник да се окаже от мъжки пол. Тогава също щяло да се търси друго име, но поне нямало да е на майката на Кейт. За нейния особен нрав се носят легенди в цяла Англия. Карол Мидълтън била властна жена, която обичала да контролира съдбите на децата си. Щерка й съобразявала всеки свой ход с нея, като дори консултирала дневното си меню, козметичните процедури и облеклото си с нея. Светските хроникьори в кралството дават прогнози, че с появата на новия член на семейството през идната пролет може да се стигне дори до раздяла между Кейт и принц Уилям, които се намирали между чука и наковалнята.

Обтегнатите отношения между семействата им рефлектирали върху брака им и те все по-рядко прекарвали нощите заедно. По официални събития напрежението помежду им се усещало сериозно, въпреки че се стараели да го прикриват.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !