Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава с най-успешното чалга турне за последните 4 години

отпечатай новината

26.09.2017 11:43 | Видян 1956 пъти

Преслава с най-успешното чалга турне за последните 4 години

Българите в САЩ и Канада луднаха по Преслава. След първите три концерта, организаторите на турнето на чалга примата са категорични, че това е най-успешният гастрол на роден изпълнител за последните четири години.

От многобройните кратки видеоклипчета, които самата певица публикува в своята официална Фейсбук страница, ставаме свидетели на емоциите, завладели публиката и невероятния български дух, който звездата предава на нашите сънародници.

Преслава пристигна в Америка с полет от София през Франкфурт. Ден преди своя първи концерт певицата кацна в Атланта. Българите в щата Джорджия засвидетелстваха своята любов към Преслава и повече от четири часа пяха и се веселиха с нея, пише ПИК. Тя пък им подари своите най-големи хитове и не забрави да ги поздрави за Деня на независимостта с няколко родолюбиви песни.

Почти без да спи, Преслава се отправи за Канада. И в Торонто концертът премина особено емоционално, а на финалът му добричлийката отново развя българския трикольор. За съжаление певицата не успя да разгледа града, защото ѝ предстоеше полет за Вашингтон.

Много са българите, които живеят в столицата на САЩ и много от тях дойдоха на концерта на Преслава в неделя. Във Вашингтон изпълнителката ще остане още един ден, а феновете ѝ с нетърпение очакват нейни снимки пред Белия дом и Капитолия.

В сряда, на 27 септември, е срещата на Преслава с българската общност в щата Невада, по време на нейния концерт в Лас Вегас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !