Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Алисия си чурулика с гаджето на Божинов на сърбо-английски

отпечатай новината

26.09.2017 13:55 | Видян 2022 пъти

Алисия си чурулика с гаджето на Божинов на сърбо-английски

Фолкпевицата Алисия призна, че е в добри отношения с бащата на детето си Валери Божинов. Не само това, изпълнителката на Мачкай е успяла да се сприятели и с неговата приятелка – сръбския модел Биляна Дол.

„Чуваме се често, тя ми изпраща снимки, когато Валерко е при тях. Никога не е имало бариера между нас. Говорим си на сръбски и английски, а тя вече знае и няколко думички на български“, обясни Алисия пред bTV.

Двете се запознали на официална вечеря, организирана от футболния ни национал.

„Когато нещата между тях двамата станаха сериозни, той ни изведе на вечеря с нея и Валерко. Тогава ми направи впечатление, че тя се отнесе с изключително уважение към мен като майка на детето на големия Валери“, допълни още Алисия.

Само преди дни Божинов-младши навърши 10 години, а празника си момчето посрещна заедно с баща си и новата му приятелка, пише монитор. Въпреки това обаче не пропускал да се чуе с Алисия минимум по десет пъти на ден.

„Сега знам, че е много щастлив. Валерко много обича баща си и се чувства добре при него и Биляна“, разкри Алисия. Тя отрече с Валери да са имали грандиозни скандали относно издръжката на малкия, като сумата, която нападателят на френския Лозана заделял, е около 1000 лв. на месец.

След като с Николета Лозанова размениха половинките си в лицето на Божинов и Ники Михайлов, Алисия е категорична, че не желае да поддържа контакт с друг, освен с бащата на Валерко.

„Оттам нататък всеки си поема живота в ръцете си. Не искам да развалям семейната идилия на никого и не искам да оставям грешни впечатления. Затова не търся комуникация по какъвто и да е повод“, разясни певицата, дала обет пред себе си, че няма да говори за романтичните нюанси в живота си, преди да забременее или да получи предложение за брак.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !