Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

И Клои Кардашиян е бременна с първото си дете

отпечатай новината

27.09.2017 15:45 | Видян 1990 пъти

И Клои Кардашиян е бременна с първото си дете

Клои Кардашиян е в очакване на първото си дете. Баща е приятелят ѝ Тристан Томпсън.

Тя е поредната сестра в клана Кардашиян/Дженър, която ще се сдобие с рожба през следващата година. Освен Ким, която ще стане майка, благодарение на услугите на сурогатна майка, и малката Кайли Дженър е в очакване на своята първа рожба.

Според близки на фамилията, Клои е в начална бременност и вече в в третия месец. Кардашиян и Томпсън не са намеквали за предстоящото щастливо събитие в скорошните си публикации в социалните мрежи, нито са коментирали новината, но източници я потвърждават пред изданията US Weekly и People.

От последните разголени кадри, които самата Клои споделя, никой не би предположил, че е бременна, тъй като коремът ѝ изглежда в перфектна форма. Очакваме скоро потвърждение на новината и от бъдещите родители.

Клои и баскетболистът Тристан Томпсън са заедно от година. Преди него, блондинката беше омъжена за друг кадър на NBA – Ламар Одом. Двамата се женят през 2009 година след бурен едномесечен романс, а сватбата им беше излъчена на живо в семейното тв реалити. Впоследствие обаче отношенията им се развалиха и в края на 2013-та Клои подаде молба за развод.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !