Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Николета ще бременне в къщата на Биг Брадър All stars

отпечатай новината

28.09.2017 12:03 | Видян 3676 пъти

Николета ще бременне в къщата на Биг Брадър All stars

Уникална снимка на Николета Лозанова се появи в интернет пространството.
 
На фотоса бременното коремче на бившата тв водеща вече личи, макар да се опитва да го прикрие, видя HotArena. (сн. в галерията по-долу)
 
НиЛо позира на известния плаж „Джумейра“ в Дубай, облечена (или по-скоро съблечена) в изрязан цял бански. Смуглата красавица е свалила горнището така, че голяма част от него пада на коремчето й го прикрива. Въпреки това издадената част личи.
 
В светските среди се говори, че Николета ще признае за бременността си в Къщата на ВИП Брадър. Това била и една от основните причини за влизането й в шоуто.
 
Припомняме, че бившата водеща на „Папараци“ ще бъде гост звезда в началото на октомври. Според слуховете, именно пред Големия брат Лозанова ще признае официално за връзката си с Ники Михайлов, който лично ще я изпрати с горещи целувки до прага на Къщата.
 
Заговори се дори, че двойката ще обявят сватбата си в предаването. НиЛо ще остане около 2 седмици в шоуто -  време, за което една бременност би било невъзможно да се скрие.
 
В момента Лозанова и Ники Михайлов са на почивка в Дубай, където се наслаждават на последните си дни заедно преди влизането на топ звездата в Къщата.
 
Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !