Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Мегз и Мария пред бой

отпечатай новината

28.09.2017 14:49 | Видян 2212 пъти

Мегз и Мария пред бой

Конфликтът по линията Мегз и Мария се задълбочава. Двете дами от няколко дни не могат да крият непоносимостта си една към друга и се заяждат. Новата мисия на съквартирантите се превърна в истинска битка, която се размина на косъм от физическа саморазправа. Тази седмица участниците влизат в казармата. Групирани в два отряда те трябва да пазят Нови хан от ядрена атака на Северна Корея.

Част от съквартирантите обаче имат сключени договори за процедури през деня. Биг брадър ги запита искат ли да ги използват, като обясни, че ако пожелаят, то останалите ще ги чакат под дъжда навън в поза "мирно".

Енджи без да се замисля отказа всички ангажименти, но Мегз заяви, че иска да говори по телефона, както е по договор.

Дизайнерката се забави стабилно с разговора и липсва повече от 40 минути. Това вбеси висящите под дъжда съквартиранти. Първи вълната на недоволство яхна Цуни.

"Е това е дънак, защото се дъни. Нас ни гърчат, а тя отива да си говори по телефона. Въшлива зъбла, зъбат крокозъбел", поде той.

Малко по късно Мегз се завърна при останалите, но още от вратата бе подхваната от най-големия си враг в лицето не певицата Мария, която започна да мрънка. Дизайнерката не ѝ остана длъжна и се защити.

"Като ми репликираш още веднъж, ще ти обърна каскета. Не ми говори ти казвам. Не искам диалог с теб. Предупреждавам те, че ще си направиш поне 4 клипа как плачеш", заплаши я Мария.

"Обърни го още 10 пъти, ако искаш. Прави каквото искаш и не се занимавай с мен", отвърна Мегз.

"Нахалница", през зъби изсъска певицата.

"Ти си нахалница", веднага се обади Мегз.

"Абе, внимавай как ми говориш, щото ми писна от тебе, бе, гнус такава", вбеси се Мария.

"Абе марш от тука, няма да ми влизаш в пространството. Много ти треперят ръцете, като плачкаш. Сега защо не плачкаш. Много ти знае човчето", поде Мария.

Мегз не ѝ остана длъжна в заплахите и заканите. Напрежението нарасна зверски и двете се заканиха да се разправят навън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !