Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Франческа от Фермата: Българите сте мързеливи

отпечатай новината

01.10.2017 09:09 | Видян 2642 пъти

Франческа от Фермата: Българите сте мързеливи

„Който не работи – да умре от глад!“, избухна чужденката

Кротката на вид италианка във „Фермата“ се разфуча и нанесе тежка обида на останалите  участници. Подразнена от мързела на останалите фермери, Франческа стигна до крайни изказвания. „В България е така - един работи трима гледат.

И после се оплакват, че нямало пари. Е, като не работите какви пари да има? Да умират от глад, тия дето не работят, щото който не работи не трябва да яде“, побесня италианката. Повод за избухването й стана сутрешният разбор на работата във фермата, когато всички предпочетоха да пият кафе и да се помотаят преди да се хванат със задачите си.

Франческа обаче твърдо беше решила да свърши задачата с изолирането на юртата със слама, но никой освен Иван Сапунджиев не изяви желание да се включи. „Егати мързеливите същества, къде са живели тия досега?“, не спря да нарежда темпераментната италианка за трудовите навици на фермерите. Предният път когато Франческа се изказа за националните ни черти се оказа, че според нейния вкус, българските мъже са прекалено груби и арогантни.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !