Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Гришо и Никол пред раздяла

отпечатай новината

02.10.2017 17:13 | Видян 2401 пъти

Гришо и Никол пред раздяла

Изключително заетата програма на Григор Димитров и Никол Шерцингер май ще изстуди романтичната връзка на двете звезди. Първата ракета на България и сексапилната му половинка са заедно от две години, но графиците им са толкова препълнени, че в последно време поддържат комуникацията си единствено по телефона, пише английския таблоид Сън.

През последните няколко месеца Шерцингер пътува из целия свят заради работни ангажименти, а в момента е отдадена изцяло на ролята си на съдия в британското издание на X Factor. В последния епизод на шоуто тя призна пред колегите си Саймън Кауъл, Луис Уолш и Шарън Озборн, че си търси съпруг.

“Никол дава всичко от себе си в предаването, а тренировките на Григор отнемат цялото му време. Те са отдадени един на друг, но в същото време са разочаровани от това, че единствената реална връзка, която поддържат, е по телефона”, цитира Сън източник, близък до звездната двойка.

Само преди няколко месеца влюбените звезди изглеждаха по-щастливи отвсякога по време на романтичното си бягство на остров Капри, но сега нещата седят по друг начин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !