Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Шеф Петров – мъж под чехъл

отпечатай новината

04.10.2017 13:11 | Видян 1874 пъти

Шеф Петров – мъж под чехъл

Скандалният участник във „ВИП Брадър“ Борис Петров отдавна си е намерил майстора и това е неговата половинка – Милена Асенова.

Близки до семейството разказаха, че Милена е азбучен пример за жена, стъпала на врата на мъжа си, пише „Галерия“.

„Толкова здраво го е затиснал чехъла, че у тях не му се чува гласа. Тя коли, тя беси“, разкриват запознати.

Всъщност, още с гостуването си на лайфа на „ВИП Брадър“ като защитник на Шеф Петров, Милена заяви, че той няма такова поведение вкъщи. „С него се живее много лесно, там просто се чувства притиснат“, категорична бе Милена. Тя обаче пропусна да спомене, че здраво го е стиснала за мъжкото достойнство и Шеф Петров отдавна не е мъжът в къщата.

Двамата се познават отдавна – когато Милена е била с тяло на манекенка и изкусителна външност. Раждането на малкия им син Дани в последствие е поразвалило фигурата й, но за сметка на това – затвърдило позициите й в семейството.

Най-голямата слабост на Шеф Петров е именно Дани, благодарение на когото Милена държи всички козове. „Шефа не смее „гък“ да й каже, за да не си събере багажа и да му вземе детето, както се случи с първата му жена“, разказват запознати.

Милена работи в ресторанта на кулинарния гуру – не е ясно какво. В социалната мрежа рядко да се хвали с домашно приготвена храна лично от нея, но в редките случаи получава адмирации от Шефа.

„Браво, Любов“, „Ти си върхът“, „Биричка добави ли, мила?“, и прочие нежни думи се изливат от иначе грубия и безпардонен речник на Борис Петров.

Откакто професионалният готвач е в Къщата на ВИП Брадър и трови душите на повечето звезди вътре, Милена ревностно го защитава в мрежата. „Не се хаби Шефче, няма да те разберат“, оправдава го жена му.

Източник: hotArena
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !