Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кейт Уинслет коментира отношенията си с Ди Каприо

отпечатай новината

04.10.2017 13:58 | Видян 2025 пъти

Кейт Уинслет коментира отношенията си с Ди Каприо

След снимките на „Титаник“ феновете бяха уверени, че между Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет е прехвърчала любовна искра.

През всичките тези години двамата актьори отричаха да имат любовна връзка, но лятото отново тръгна мълва, че между двамата има нещо повече от приятелство.

Кейт най-сетне коментира тези слухове като гостува в британското шоу на Лориан Кели. В ефира тя обясни: „Ние с Лео се снимахме в „Титаник“ в продължение на седем месеца. Това бе много напрегната работа. Тогава бяхме много млади. За щастие никога не сме се искали един друг.

Извинявайте, знам, че за феновете е обидно да слушат това, но е истина! Между нас никога нищо не е имало. Ние просто постоянно се лъжехме и го правихме и до този момент. А това е потресаващо“, заяви актрисата.

Кейт и Лео са уникален пример за приятелство между мъжа и жената, отбелязва OK Magazine. В продължение на две десетилетия двамата са приятели, не само на червения килим, но и в реалния живот.

Така например, Ди Каприо заведе към олтара Уинслет, когато тя се омъжи за Нед (племенник на милиардера Ричард Брансън – б. а.), а Кейт бе сред първите, които поздравиха Лео за това, че най-сетне е получил „Оскар“.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !