Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Миглена Ангелова аут от ВИП Брадър

отпечатай новината

04.10.2017 16:16 | Видян 2827 пъти

Миглена Ангелова аут от ВИП Брадър

Миглена Ангелова е на път да се раздели с ВИП Брадър, научи BLife. Водещата е изтъркана за зрителите, които намират изявите ѝ в шоуто за скучни и безинтересни.

Като неуспешна отчитат зрителите и рубриката на мадам Искрено и лично, която губи ценно време в ефира на Брадъра , сваляйки темпото и изтъквайки единствено водещата. Усилено се говори , че останалите коментатори Кристина Патрашкова, Любен Дилов-син, Емануела и лорд Евгени Минчев категорично отказват да споделят една гримьорна с нея, вследствие на което Ангелова пие кафето си между рекламите зад завесите на шоуто.

Досадни се струват на зрителя и надменното кудкудякане, както и плетените червени дрешки, с които русенката опитва да впечатли, но напразно. Засега зрителското внимание е най-благосклонно към Патрашкова и лорд Минчев, които се очертават като любимците на шоуто.

Светските клюкари тия дни се забавляват с доста интересна случка, която застигнала насила възкресената коментаторка на Вип Брадър Миглена Ангелова. Пазарувайки в столичен мол, до нея застанала възрастна жена и казала: „Госпожо Иванова, израснах с песните Ви, Бог да Ви благослови“, разказва свидетел на случката.

Впоследствие досадницата на Вип брадър осъзнала, че е сбъркана с певицата Мими Иванова, която миналата година направи 70 години. Запознати твърдят, че тя набързо прекратила покупките си и се шмугнала в първото такси.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !