Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Шеф Петров иска да напусне VIP Brother

отпечатай новината

05.10.2017 15:55 | Видян 1726 пъти

Шеф Петров иска да напусне VIP Brother

Натрупаното напрежение между Мегз и Джулиана ескалира с пълна сила

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, положението в Къщата отново ще се нажежи до червено. Гневни възгласи, размяна на остри реплики и едно желание за напускане на шоуто ще вълнуват Съквартирантите, а новата седмична мисия Big Brother TV върви с пълна сила.

След скандала с Даниел Златков, Шеф Петров беше официално предупреден от Big Brother за заплахите, които отправи към футболиста. Малко по-късно, отново в пристъп на гняв, Петров отправи призив към Съквартирантите да го номинират, а тази безпрецедентна конспирация бе наказана от Големия брат с имунитет и забрана на Шефа да излъчи номинациите си тази седмица.

Тази вечер ще видим как последните събития в Къщата буквално ще сринат скандалния готвач и той ще пожелае да напусне шоуто. Дали Петров ще изпълни заканите си, или в крайна сметка ще се успокои, престои да разберем.

Едно сериозно обвинение, отправено от Джулиана по адрес на Мегз, ще се превърне в повод натрупаното напрежение между двете дами да ескалира с пълна сила. Миглена ще потърси сметка на силиконовата красавица за думите ѝ по адрес на отношенията между Мегз и нейната майка, а спокойният тон на Гани бързо ще се превърне в гневни крясъци и тежки заплахи.

Въпреки вътрешните противоречия между Съквартирантите, седмична мисия Big Brother TV тече с пълна сила и те ще бъдат принудени да работят в екип и да излъчат новинарска емисия, както и да подготвят разследващ репортаж. Смехът отново ще се завърне в Къщата, благодарение на водещите на новините Алфредо и Енджи Касабие, а дали всичко ще завърши с успех за домакинството, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !