Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Стана ясно кой е потайният мъж в живота на Мария

отпечатай новината

05.10.2017 17:09 | Видян 4614 пъти

Стана ясно кой е потайният мъж в живота на Мария

Попфолк певицата Мария е свикнала на висок стандарт и гледа да не го губи. След като Християн Гущеров я заряза, тя си намери друг източник на финанси.

Мария върти любов със 60-годишен. Става въпрос за Ангел Тенев. Той се занимава с износ на месни продукти, поради което е известен като Ангел Свинаря.

Връзката на двамата датира от пролетта. Още не живеят заедно, но споделят всичко друго. Мария разкри във ВИП Брадър, че настоящият ѝ възлюбен е най-добрият и стойностен мъж, с когото някога е била. Той бил огромен джентълмен и я уважавал до болка.

Певицата си изпати цели два пъти преди това. Тя бе омъжена за богаташите Митко Андонов и Християн Гущеров, които ѝ осигуриха висок стандарт, но се отнасяха с нея пренебрежително.

Ангел Свинаря обаче е от старата школа и това си личи не само заради високата му възраст. Той е прехвърлил 60-те, но показва на любимата си що е то истински мъж. Ангел всяка сутрин я събуждал със закуска в леглото и топла целувка.

Той пръскал луди пари по техни екскурзии из България и чужбина. Освен това и самият му характер бил много благ, пише седмичник. Постоянно я изненадвал с мили жестове и никога не ѝ повишавал тон. Всичко това се харесвало на Мара Отварачката, защото досега тя била свикнала мъжете да са груби с нея и да не я уважават.

Разбирайки, че има и друг типаж мъже, тя се почувствала много уютно и започнала да му подмята намеци за сериозно обвързване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !